Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Ενώπιον παντός αρμοδίου διαθέτοντος ευθιξία και παντός πολίτη διαθέτοντος αντανακλαστικά

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ

1. Του βιαζομένου στην εθνική αξιοπρέπεια και προσβαλλομένου στο περί δικαίου αίσθημα Έλληνα,
2. Του καταδιωκομένου και χλευαζομένου για τη θρησκευτική του πίστη Ορθοδόξου Χριστιανού,
3. Του προεκλογικώς εκμεταλλευομένου και μετεκλογικώς εξαπατουμένου Βιοπαλαιστή Οικογενειάρχη,
4. Του στερουμένου επαγγελματικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και εθνικής προοπτικής ανέργου Νέου Πολίτη,
απογόνων απάντων των διεθνώς λαμψάντων αρχαίων Ελλήνων, κατοίκων Ψωροκώσταινας εν έτει 2006 μ.Χ.

ΠΡΟΣ

1. Κάθε κυβερνητικό και αντιπολιτευομένο ανευθυνο-υπεύθυνο που διαχειρίζεται τις τύχες των ανωτέρω τη ανοχή αυτών.
2. Κάθε προβληματισμένο συμπατριώτη που θέλει να πάρει την τύχη του στα χέρια του.
________________________

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές σας τιμήσαμε με την ψήφο μας και σας εμπιστευτήκαμε τη διαχείριση των εξωτερικών υποθέσεων και των εσωτερικών ζητημάτων της πατρίδος μας. Στείλαμε, επίσης, στην αντιπολίτευση για αυτοκριτική το κόμμα, που ρήμαξε εκτός από τον κρατικό μηχανισμό και τα ηθικά θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, ελπίζοντας να συνετιστεί και να ασκήσει εποικοδομιτική αντιπολίτευση με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Παρά ταύτα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι μέχρι στιγμής και οι μεν και οι δε έχετε σταθεί μικρότεροι των περιστάσεων, ανίκανοι να εκπροσωπήσετε εμάς που σας «εκλέξαμε», ικανοί δε μόνον να αντιπροσωπεύετε και να εκτελείτε τις εντολές εκείνων που σας «διόρισαν». Η νεποτική αυτή συμπεριφορά σας με τη συμμόρφωσή σας προς τις υποδείξεις των εκτός συνόρων προϊσταμένων σας και των ντόπιων «νταβατζήδων», κατά δήλωση του κ. Πρωθυπουργού, θέτει σε σοβαρό κίνδυνο το εθνικό και λαϊκό συμφέρον των πολιτών αυτής της χώρας, ήτοι ημών των διαμαρτυρομένων.
Από την ταπεινωτική εξωτερική πολιτική και τον εξευτελισμό που υφιστάμεθα από τον γείτονα κουμπάρο του κ. Πρωθυπουργού έως τις προκλητικές αποκαλύψεις για τους κουμπάρους Υπουργού της κυβερνήσεως, από την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση με τον εμπαιγμό μισθωτών, συνταξιούχων και τριτέκνων έως την ομηρία στα εξοντωτικά επιτόκια δανεισμού των απλήστων τραπεζιτών, από τη στέρηση του δικαιώματος των νέων στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση έως την προσπάθεια αφανισμού της ιστορικής αλήθειας από τα εκπαιδευτικά βιβλία, διαπιστώνεται, δυστυχώς, η θλιβερή καθημερινή πορεία αυτού του τόπου από το κακό στο χειρότερο.
Αυτό, όμως, που μας ανησυχεί περισσότερο είναι η μεθοδική επιδίωξη απομάκρυνσης των νέων από διαχρονικές αξίες και ιδανικά και προσκόλησής τους σε μάταιες υλικές απολαύσεις και επιθυμίες, με απώτερο στόχο την εξάλειψη κάθε ίχνους ελληνορθόδοξης παιδείας και συνείδησης. Οι νέοι ωθούνται προς την επιφανειακή ευδαιμονία ενός μανιώδους υπερκαταναλωτισμού προκειμένου να είναι «in» και «trendy». Μεγαλώνουν με πρότυπα τα «προϊόντα» των «realities» και σκοπό ζωής τη γρήγορη απόκτηση δόξας και χρήματος μέσω της μειωτικής για την προσωπικότητά τους συμμετοχής τους σε εκπομπές τύπου «dream show». Το μόνο «dream» (=όνειρο), όπως θα ανακαλύψουν σύντομα, είναι ότι με αυτό τον τρόπο κάθε άλλο παρά προάγεται η επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση. Αποκοιμίζονται με τηλεοπτικές σειρές στα πλαίσια της ελληνο-τουρκικής προσέγγισης όταν συνομήλικοί τους ή λίγο μεγαλύτεροι τους αερομαχούν και χάνουν τη ζωή τους πάνω από το εποφθαλμιούμενο Αιγαίο. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που η αρχαία Ελληνική αναγνωρίζεται επιστημονικά ότι προλαμβάνει και θεραπεύει τη δυσλεξία, η κ. Υπουργός «Εθνικής» Παιδείας και «Θρησκευμάτων» υποχρεώνει τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν τουρκικά!!! Τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής στα προσεχή έτη όσον αφορά την εδαφική μας ακεραιότητα και την πολιτιστική μας αυτοδιάθεση είναι αυτονόητα, αν όχι προδιαγεγραμμένα κατά τη γνωστή δήλωση της κ. Προέδρου της Βουλής προς τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Για τους λόγους αυτούς

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι υπάρχουν ακόμα και θα υπάρχουν πάντα Έλληνες πρόθυμοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Λεωνίδα φυλάσσοντας Θερμοπύλες. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΩΣ για την ως άνω αντεθνική και αντικοινωνική συμπεριφορά των πρώτων εξ υμών.
ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους (αν)αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες να κάνουν αισθητή τη διαφωνία τους σε κάθε εκλογική διαδικασία, διότι το ισχυρότερο όπλο του πολίτη στη Δημοκρατία είναι η ψήφος του.
Με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, όπως αυτά προβλέπονται από την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος της Ελλάδος και το Ελληνικό Φιλότιμο, αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος