Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Το υπερήφανο ΟΧΙ του 1940 και τα οσφυοκαμπτικά NΑΙ του σήμερα.

Τότε, την 28η Οκτωβρίου 1940, η κυβέρνηση της Ελλάδος είπε «ΟΧΙ» στον φασιστικό επεκτατισμό εκφράζοντας στο ακέραιο τα αισθήματα και το φρόνημα του λαού, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτή την απάντηση σπεύδοντας «με το χαμόγελο στα χείλη» στο πολεμικό μέτωπο.
Τώρα, φθάνοντας στον Οκτώβριο του 2008, οι γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις, αγνοώντας και περιφρονώντας την ιστορία, τις ηθικές αξίες, τους οραματισμούς και τις αγωνίες του Ελληνισμού, επιδίδονται σε έναν συναγωνισμό καταρράκωσης του φρονήματος των Ελλήνων λέγοντας:
ΝΑΙ στις επεκτατικές διαθέσεις των Σκοπιανών με την αυθαίρετη κατάργηση της απόφασης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, η οποία δεν αποδεχόταν την ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγου του ως συνθετικού της ονομασίας των Σκοπίων, και την αποδοχή εξωθεσμικών διαδικασιών διαπραγμάτευσης.
ΝΑΙ στην υποστήριξη της αντιπυραυλικής ασπίδας με στόχο τη Ρωσία που προωθούν οι Η.Π.Α. στην Ευρώπη, αφού η πρώτη και η μόνη που έσπευσε να δηλώσει τη στήριξη αυτού του σχεδίου εντός της Ε.Ε. ήταν η ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών!
ΝΑΙ στην, μετά τα Ίμια, καθιέρωση γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο από τον κ. Σημίτη – στις οποίες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν έλληνες ψαράδες – αφού τη Γαλανόλευκη θα μπορούσε, κατά τον κ. Πάγκαλο, «να την πάρει ο αέρας». Στη Βόρειο Ήπειρο τον χειμώνα του 1940 δεν φυσούσε κ. Πάγκαλε;
ΝΑΙ στην ιστορικά και νομικά απαράδεκτη χρήση του όρου «Τουρκική» για τη «Μουσουλμανική» μειονότητα στη Θράκη, η οποία θέτει τις βάσεις για Αττίλα Νο 3 στη Θράκη.
ΝΑΙ στον προπηλακισμό της ηρωίδος Ελληνίδας – Χριστιανής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, αφού δεν υπάρχει έντονη και ουσιαστική καταδίκη των εις βάρος της επιθέσεων και επίσημη, έμπρακτη στήριξή της από την ελληνική Πολιτεία.
ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν για την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου και τη νομιμοποίηση, με τη συναίνεση της Ελλάδος, των στρατευμάτων εισβολής και κατοχής, προσβάλλοντας τους μαχητές, τους πεσόντες και τους αγνοουμένους του 1974.
ΝΑΙ στην απασχόληση για επιβίωση με 700 Ευρώ, αντί για αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία που θα εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και θα δημιουργεί προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υπογεννητικότητας, το οποίο εξελίσσεται σε κίνδυνο Εθνικής Ασφαλείας.
ΝΑΙ στην παραχάραξη της ιστορίας και τη βεβήλωση της ιστορικής μνήμης με βιβλία που διδάσκουν στα Ελληνόπουλα ότι η πυρπόληση της Σμύρνης και οι νεκροί του Μικρασιατικού Ελληνισμού οφείλονται σε συνωστισμό.
ΝΑΙ στην εξαγωγή λαμπρών ελλήνων επιστημόνων αντί για τη δημιουργία υποδομών επιστημονικής έρευνας στη χώρα μας που θα αναδείξουν τα επιστημονικά ταλέντα και θα απαξιώσουν τα εξευτελιστικά για τους νέους talent shows.
ΝΑΙ στην ανεξέλεγκτη εισροή και νομιμοποίηση λαθρομεταναστών, η οποία ευθύνεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό για την αύξηση της εγκληματικότητας και τις πρωτοφανείς πράξεις βίας από συμμορίες αλλοδαπών που λυμαίνονται το κέντρο της πρωτεύουσας.
ΝΑΙ στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και της πολτοποίησης ιστορικών πολιτισμών και εθνών.
ΝΑΙ στην εξαντλητική επιβολή φόρων στους μη έχοντες και στην ανοχή του αδικαιολόγητου και ανήθικου πλουτισμού κουμπάρων και υπουργών.
ΝΑΙ στις κατασχέσεις και στο ξεσπίτωμα βιοπαλαιστών παρέχοντας ταυτόχρονα ανεξέλεγκτα 28 δις ευρώ για τη στήριξη των τραπεζών που κάνουν αυτές τις κατασχέσεις. Το κοινωνικό κράτος ευαισθητοποιείται για τους τραπεζίτες αλλά όχι για τους πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και μένουν χωρίς στέγη.
ΝΑΙ στη μετατροπή του κοινοβουλευτισμού σε οικογενειακή επιχείρηση εξυπηρέτησης συμφερόντων εκτός και εντός συνόρων.
Εδώ και καιρό το χαμόγελο έχει σβήσει από τα χείλη 10 εκατομμυρίων Ελλήνων και αποτελεί προνόμιο ολίγων οικογενειών που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την κληρονομικώ δικαίω διακυβέρνηση και εκμετάλλευση αυτού του τόπου. Η Ελλάδα όμως ποτέ δεν πεθαίνει, όσους Εφιάλτες και να γνωρίσει. Η φλόγα του ΟΧΙ του 1940 υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει… Χρόνια πολλά και λεύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: